Engie en Bergh Bouw wederom door ADRZ geselecteerd

16-08-2018
Terug naar overzicht

Persbericht ADRZ

Donderdag 19 juli 2018 tekenden Adrz, Bergh Bouw en Engie de aanbestedings-overeenkomst voor de bouw van de vernieuwde afdeling Heelkunde in Goes. De afdeling komt op de plaats waar nu de kind en kraamafdeling zit. Na de oplevering het nieuwe Moeder & Kind centrum dit najaar, kunnen de werkzaamheden aan de afdeling Heelkunde starten.

Claudia Brandenburg is verheugd dat de aanbesteding voor de afdeling Heelkunde rond is: “We werken hard aan het verder verbeteren van het ziekenhuis. Een goed voorbeeld hiervan is het Moeder & Kind centrum dat na de zomer wordt opgeleverd, maar ook bijvoorbeeld onze nieuwe Centrale Sterilisatie Afdeling en de verbeteringen die we in het mortuarium hebben aangebracht. De afdeling Heelkunde hebben we nu tijdelijk gehuisvest. Het tijdelijke karakter maakt dat iedereen uitkijkt naar de nieuwe situatie: een mooie nieuwe afdeling die voldoende ruimte biedt om nog meer te focussen op verbetering van de kwaliteit van onze zorg.”

Zowel Hans de Rijk, Algemeen Directeur Operations bij Engie Services Zuid Nederland, als Sjef Jongbloed, directeur bij Bergh Bouw zijn blij dat ze de aanbesteding hebben gewonnen. Hans: “Adrz is een bekende voor ons, maar het is toch altijd mooi om betrokken te zijn bij dit soort vernieuwingen.” Sjef: “Er gebeurt een hoop in het ziekenhuis, dat merk je gelijk. Wij maken hier graag deel van uit.”

Ik help je graag verder

Sjef Jongbloed

Directeur Stel je vraag