Nieuwe bedrijfspanden Veilingdreef Bergen op Zoom opgeleverd

09-07-2018
Terug naar overzicht

In opdracht van Bergh Vastgoed & Ontwikkeling heeft Bergh Bouw twee bedrijfspanden gerealiseerd aan de Veilingdreef te Bergen op Zoom.
De twee bedrijfspanden, met een zeer moderne uitstraling, zijn bestemd voor van Akkeren Logistics en NK Installatietechniek.

Van Akkeren Logistics

was tot voor realisatie van dit nieuwe pand gehuisvest in Wouw. Het vervoersbedrijf werkte vanuit de thuisbasis en is inmiddels dusdanig gegroeid dat deze nieuwe locatie zeer nodig en ook zeer welkom was. Met de oplevering van het nieuwe pand is de droom van de eigenaar werkelijkheid geworden en wordt de toekomst met veel vertrouwen tegemoet gezien.

NK Installatietechniek

is een gerenommeerd installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in koeltechniek. Voor de realisatie van dit pand was NK Installatietechniek ook al gehuisvest aan de Veilingdreef. Door de aantrekkende markt werd dat pand te klein en was uitbreiding noodzakelijk om gereed voor de toekomst te zijn. Ook de eigenaren van NK Installatietechniek zijn zeer verheugd om hun nieuwe bedrijfspand te betrekken en hun klanten nog professioneler te kunnen bedienen.

Nieuwbouw door Bergh Bouw

Bergh Bouw heeft jarenlange ervaring in nieuwbouw, van kantoorpand (al dan niet met werkplaats of logistieke ruimte) tot ziekenhuis en van villa tot appartementencomplex
Bekijk onze projecten

Projecten

Ik help je graag verder

Sjef Jongbloed

Directeur Stel je vraag