•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bravis Plaza

Project details

Opdrachtgever: Bravis ziekenhuis
Architect: Beijersbergen B.V.

Bravis Plaza

Een heel nieuw concept werd bedacht voor het voormalige bedrijfsrestaurant en de patio. In plaats van de traditionele bedrijfskeuken voor het personeel en de kiosk met koffie en saucijzen voor bezoekers, is er nu voor werknemers en bezoekers inwendige verzorging middels een compleet nieuwe restaurantformule, het Bravis Plaza.

Door de totale bouwtijd te beperken tot 14 weken is er in een zeer geringe tijd een zeer noemenswaardige metamorfose gerealiseerd. Bergh Bouw is trots op het eindresultaat . Het enthousiasme van het keukenpersoneel, de sfeervolle omgeving en de lovende kritieken na de eerder opgeleverde fase, geeft ons een enorm tevreden gevoel over deze opdracht.

Planning

Start van het project: oktober 2015
Oplevering: januari 2016

Nieuwsberichten

In de media