•  
  •  
  •  

Moeder- en Kindcentrum

Project details

Opdrachtgever: Bravis ziekenhuis

Moeder- en Kindcentrum Bravis Bergen op Zoom

Bergh Bouw ontwikkelt in Bergen op Zoom een Moeder- en Kindcentrum voor Bravis ziekenhuis (voorheen Lievensberg).

Het complex (5.800 m2) komt letterlijk bovenop de spoedeisende hulp en de huisartsenpost te staan. Een luchtbrug zorgt voor een directe verbinding naar de operatiekamers. De werkzaamheden vinden plaats terwijl het ziekenhuis normaal blijft functioneren.

De bovenste etage wordt straks betrokken door stichting tanteLouise-Vivensis, waar op een revalidatieafdeling herstelgerichte zorg wordt verleend.

De oplevering staat gepland in het eerste kwartaal van 2015, het hoogste punt werd bereikt op 12 juni 2014.

Nieuwsberichten

In de media

Impressie Moeder- en Kindcentrum

Nieuwbouw door Bergh Bouw

Bergh Bouw heeft jarenlange ervaring in nieuwbouw, van kantoorpand (al dan niet met werkplaats of logistieke ruimte) tot ziekenhuis en van villa tot appartementencomplex
Bekijk hier onze projecten

Referenties

Referentie Patrick van Dijk

Moeder- en Kindcentrum

Naam: Patrick van Dijk
Relatie tot project: Gebruiker

Als verpleegkundige ben ik nauw betrokken bij alle veranderingen. Ik bewaak samen met mijn collega’s dat we goed kunnen blijven werken. Wat is er nodig om 24 uur per dag zorg te verlenen? Zuurstof, perslucht, computers. Het moet het altijd doen, zeker op de eerste hulp. De mensen van Bergh Bouw zijn altijd bereikbaar en goed benaderbaar. Samen overleggen we over de beste oplossingen, bijvoorbeeld als een bepaalde ruimte tijdelijk niet beschikbaar is. Nu de grootste overlast achter de rug is, kijk ik uit naar het eindresultaat.