•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Renovatie polikliniek Bravis ziekenhuis Roosendaal

Project details

Opdrachtgever: Bravis ziekenhuis

Renovatie polikliniek Bravis ziekenhuis Roosendaal

Bouwen op een nagenoeg onbereikbare locatie, waarin zorg- en patiëntenstromen het bouwgebied doorkruisen. De renovatie van de poliklinieken ‘gevangen’ in één zin.

De ‘bouwvlek’ was volledig omsloten door:

  • de spoedeisende hulp (SEH)
  • de hoofdentree van de poliklinieken alsmede het beddenhuis
  • de afdeling radiologie (röntgen).

Het bestaande gebouw was zeer beperkt in de hoogte en de draagstructuur met zijn vele kolommen bepalend voor het inbouwpakket.

De opbouw van de drie afdelingen heeft ongeveer twintig werkweken in beslag genomen. Het resultaat is drie lichte en open afdelingen die volledig aansluiten in de visie van het Bravis ziekenhuis, maar bovenal weer ‘toekomstbestendig’ zijn.

Video impressie

Renovatie door Bergh Bouw

Bergh Bouw heeft jarenlange ervaring op diverse renovatieprojecten. Van woonhuis tot woonwijk en van bedrijfspand tot ziekenhuis.
Bekijk hier onze projecten