Nieuwe appartementen in de klokkenmakerij

  • Wonen
Naar alle projecten

In Steenbergen gaan we het centrum voorzien van meer woonruimte. In opdracht van Bergh Vastgoed & Ontwikkeling gaan we bouwen aan 14 luxe appartementen in de binnenstad.

Het nieuwbouwproject, bestaande uit twee kleinschalige appartementencomplexen, wordt gebouwd op een prominente locatie waar jarenlang de klokkenmakerij en de klokkenwinkel Broekhuis gevestigd zat. Een echt Steenbergs familiebedrijf dat in 1953 begon als kleine, plaatselijke juwelierszaak. Voortaan zijn de klokken te vinden in de juwelierszaak en is de voormalige klokkenmakerij beschikbaar gemaakt om appartementen in te ontwikkelen.

Twee appartementencomplexen op een perceel

Het project omvat 14 appartementen verdeeld over 2 gebouwen. Het complex aan de grote Kerkstraat zal 8 appartementen bevatten, het gebouw aan de Oostdam zal 6 appartementen bevatten. Tussen de gebouwen worden er ruime parkeerplaatsen gerealiseerd voor bewoners en bezoekers. 

Centrale locatie om te kunnen genieten van de stad

Dankzij de centrale ligging van het project zullen de bewoners straks kunnen genieten van een leven waarbij de belangrijkste voorzieningen op loopafstand zijn. Dit brengt ook bouwkundige uitdagingen met zich mee. Zo is er maar beperkte ruimte voor bouwkundig materieel. 

Beschikbaarheid appartementen

Meer informatie en de actuele beschikbaarheid van de appartementen is te vinden op de website van De Klokkenmakerij.

De Klokkenmakerij


Opdrachtgever: Bergh Vastgoed & Ontwikkeling

Gerealiseerd in: 2024

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Transformatie

De transformatie van Vastgoed tot een andere bestemming vergt specifieke kennis om doelgericht en constructief tot een oplossing te komen.