Rijwielstalling NS-station Roosendaal

  • Utiliteit
Naar alle projecten

Bergh Bouw heeft de rijwielstalling op NS-station Roosendaal uitgebreid in opdracht van ProRail.

Het pand is in 1949 gebouwd naar ontwerp van architect S. van Ravesteyn. Het nieuwe, moderne gebouw sluit naadloos aan op het originele pand. Zowel glas, daken, vloeren als de staalconstructie zijn in ronde en gebogen vormen uitgevoerd.

De stalling is dag en nacht toegankelijk door middel van een controletoegangssysteem. In de bewaakte stalling kunnen 1.500 fietsen gestald worden, buiten 900. Doordat ook het Roosendaalse station is gerestaureerd, heeft het gehele stationsgebied een kwaliteitsimpuls gekregen.

Opdrachtgever:

Prorail

Ik help je graag verder

Sjef Jongbloed

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

Buurt- en leertuin Da Vinci College

Kinderafdeling Bravis

De Toren van Pompejus