Terug naar overzicht

Werkvoorbereider

Wat kan er beter in jouw werk? Bij Bergh Bouw, onderdeel van Bergh Bouwgroep, vervul jij als werkvoorbereider een belangrijke rol in het leveren van maatwerk aan onze klanten. Je werkt met een betrouwbaar en gedreven team waar ruimte is om processen te blijven verbeteren. Durf jij de uitdaging aan? Mooi, we horen graag van je! 

Wat ga je doen?                                                 

Als werkvoorbereider bij Bergh Bouw zorg jij ervoor dat onze vakmannen aan de slag kunnen. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van nieuwbouw-, uitbouw- en renovatieprojecten in de regio Zuid-West Nederland. De projecten zullen veel variëren maar voornamelijk zijn gericht op woningen, industrie en zorg. Vanuit ons kantoor in Bergen op Zoom werk jij samen met het team aan succesvolle projecten

Wij leveren maatwerk wat als gevolg heeft dat de werkzaamheden van de werkvoorbereider behoorlijk kunnen variëren. Als onderdeel van een projectteam bij Bergh Bouw bekleed jij de rol van inkoop-expert en planner. Daarnaast ben je ook een belangrijk aanspreekpunt als het gaat om de kwaliteitsbewaking van het project.  

Na de voltooiing van projecten zorg je voor een goede evaluatie met als doel om processen de kwaliteit te blijven verbeteren. Zie jij kansen om dingen slimmer, sneller of beter te doen? Dan ontwikkel en implementeer je verbetervoorstellen voor alle bouw gerelateerde processen. Samen zorgen we dat volgende projecten beter verlopen, zo blijven we Samen Beter Bouwen!

Wie zijn wij?

Bergh Bouw is onderdeel van Bergh Bouwgroep. Een betrokken familiebedrijf dat sinds 1958 is uitgegroeid tot een gerenommeerde bouwteampartner. Bij Bergh Bouwgroep willen we “Samen Beter Bouwen”. Dat is ons DNA. Wij geloven dat het altijd beter kan, zolang je het samen doet.  Werk je hier, dan merk je dat aan betere projecten, betere samenwerkingen en een betere toekomst. Oftewel, een betere baan. Dat is waar wij ons als werkgever sterk voor maken.

Wie ben jij? 

De werkvoorbereider die wij zoeken, brengt het volgende met zich mee:

 • Met jouw HBO bouwkundig denk- en werkniveau vind je het leuk om kennis te delen met je collega’s en het projectteam.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als werkvoorbereider en/of uitvoerder in de bouw.
 • Je weet planningen te onderbouwen en te bewaken.
 • Je hebt een gezonde prestatiemotivatie
 • Je vindt het leuk om mensen en partijen te verbinden en te motiveren om samen een optimaal projectresultaat te bereiken.
 • Met jouw gestructureerde manier van werken en organisatorisch vermogen is geen project/uitdaging te groot.
Je krijgt er veel voor terug!
 • Wij geloven in een langdurige samenwerking en daarom investeren wij graag in jouw toekomst, ontwikkelmogelijkheden én vitaliteit. Daarom krijg je bij ons:
 • Een fijne vaste werkplek waar je met plezier kan werken in een gedreven, energiek en resultaatgericht team.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • 43 vrije dagen (25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen + 3 kortverzuimdagen).
 • Een goed pensioen en de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering, inclusief korting op aanvullende verzekeringen.
 • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen met veel verantwoordelijkheid.
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden, zoals trainingen over persoonlijk leiderschap die nuttig zijn in je werk en privé situaties.
 • En uiteraard een goed salaris dat past bij jouw niveau.
Meer weten?

Is deze functie iets voor jou? Neem dan contact met ons op! Wil je (voordat je solliciteert) meer weten over deze vacature? Neem contact op met Sjef Jongbloed via 0164-251240 of info@berghbouwgroep.nl.


Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Solliciteren op deze vacature

{{ errors.first("field_41") }}
{{ errors.first("field_42") }}
{{ errors.first("field_43") }}
{{ errors.first("field_91") }}
{{ errors.first("privacy") }}