Terug naar overzicht

Uitvoerder

We zijn op zoek naar een aanvoerder, een bouwplaatsmanager, een waarmaker die op de bouwplaats de dagelijkse leiding heeft. Als uitvoerder ben je samen met je team verantwoordelijk voor het bouwproject. Je stuurt aan, je motiveert en je werkt samen met alle stakeholders van het bouwproces.

Wat ga je doen? 

Als uitvoerder bij Bergh Bouw ben je de spil binnen een bouwproject. Je opereert binnen een projectteam waar ook de werkvoorbereider en de projectleider deel van uitmaken en werkt met hen samen aan een grote diversiteit aan projecten. Dit varieert van renovatie tot nieuwbouw en van utiliteit tot aan industrie.

Bij alles wat je doet staat veiligheid en kwaliteit voorop. Je hebt hier een scherp oog voor en met je oplossingsgerichte houding weet je adequaat te handelen. Daarnaast zorg je dat de juiste mensen op de juiste plaats zijn op het juiste tijdstip. Je houdt de planning in de gaten, je zorgt dat de budgetten kloppen en je houdt je projectadministratie op orde. Je zorgt dat je bouwproject “lekker loopt”.

Wie ben je?

We vinden het belangrijk dat je vakkundig bent en de nodige jaren ervaring meebrengt om de veelzijdigheid van een uitvoerder in de bouwwereld te kunnen zijn die we zoeken. Ook sta je open voor innovatieve werk- en bouwmethodes en beschik je over de juiste (technische) opleiding. 

We vinden het echter ook belangrijk dat je sociaal en communicatief vaardig bent. Je bent immers een onmisbare schakel in het bouwproces waar motiveren en begeleiden belangrijke elementen zijn. Ook is een uitvoerder bij Bergh Bouw klantgericht; je bent veel in contact met diverse stakeholders, waaronder opdrachtgever(s), mede- en onderaannemers. Tenslotte zijn we op zoek naar een slagvaardig en resultaatgericht iemand. Samen met je team maak je op enthousiaste wijze waar wat je belooft en levert daarmee een bijdrage aan een veilige en comfortabele woon-, werk- en leefomgeving.

Waarom Bergh Bouw?

  • Een afwisselende job waar je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid hebt
  • Een fijn team met vakkundige collega's waar 'Samen Beter Bouwen' het motto is
  • Ruimte voor zelfontplooiing, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak
  • Een goed salaris met een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Bij Bergh Bouw zetten we onze jarenlange ervaring en expertise om in functionele, toekomstbestendige en vernieuwende gebouwen, waarbij innovatie en vakmanschap hand in hand gaan. 

Wil je weten hoe andere collega uitvoerders bij Bergh Bouw hun werk ervaren? Bekijk dan het verhaal van Bas, “Uitvoerder / Bouwplaats manager”.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je aan de slag als Uitvoerder bij Bergh Bouw? Stuur dat je motivatiebrief en CV in via het sollicitatieformulier op deze pagina. Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Sjef Jongbloed via telefoonnummer 0164 - 25 12 40. 

Ik help je graag verder

Sjef Jongbloed

Directeur Stel je vraag

Solliciteren op deze vacature

{{ errors.first("field_41") }}
{{ errors.first("field_42") }}
{{ errors.first("field_43") }}
{{ errors.first("privacy") }}