Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Bergh Bouw. Nieuwe projecten, nieuwe ontwikkelingen en meer.

Aan het laden
10-02-2021

Verbouwing en uitbreiding Stichting Vakopleiding Metaal

We zijn begonnen aan de verbouw en uitbreiding van het bedrijfspand van Stichting Vakopleiding Metaal in Oudenbosch!

Bericht bekijken
25-01-2021

Bouwupdate: Adrz

We werken al een aantal jaren op intensieve basis samen met het Adrz in Goes. Naast een aantal grote bouwprojecten gaat de samenwerking veel verder.

Bericht bekijken
13-01-2021

Betonplaat voor Hazera

Begin september 2020 zijn wij gestart met bouwwerkzaamheden op het terrein van Hazera Seeds BV in Made. Wij zijn gevraagd om voorzieningen te treffen om de huidige situatie ten aanzien van brandveiligheid te optimaliseren.

Bericht bekijken
13-01-2021

Duurzaam bouwen op de Brabantse Wal

Bergh Bouw gaat aan de slag met het bouwen van 24 levensloopbestendige en energiezuinige woningen in Ossendrecht. We gaan Duurzaam bouwen op de Brabantse Wal!

Bericht bekijken
Bouwgroep
18-12-2020

Kerstgroet Bergh Bouwgroep

Samen beter Bouwen in 2021! Wij wensen al onze medewerkers, opdrachtgevers, samenwerkingspartners en relaties fijne feestdagen toe.

Bericht bekijken
03-11-2020

Nieuwbouw opleidingscentrum H2K

Brandweeropleider H2K uit Schiedam gaat uitbreiden met een opleidingscentrum in Dordrecht. Inmiddels zijn we gestart met de bouw op bedrijventerrein Dordtse Kil III.

Bericht bekijken
28-10-2020

Intensieve transformatie resulteert in wonen in gotische stijl

Wonen in een kerk? Het is vanaf februari 2021 mogelijk in Dinteloord. Dan zullen onze transformatie werkzaamheden afgerond zijn. Hoe ver zijn we op dit moment?

Bericht bekijken
30-09-2020

Nieuwe huisstijl & website voor Bergh Bouw

In de afgelopen periode hebben wij, met onze Bergh collega-bedrijven, hard gewerkt aan onze nieuwe huisstijl. We zijn enorm trots op ons nieuwe logo én onze nieuwe website.

Bericht bekijken
Bouwgroep
06-07-2020

Protocol: Samen veilig doorwerken

Om verantwoord bouwen mogelijk te maken heeft Bouwend Nederland een protocol opgesteld “SAMEN VEILIG DOORWERKEN”. De Bergh Bedrijven hanteren deze protocollen in combinatie met aanvullende eisen die op locatie gesteld worden.

Bericht bekijken