Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Bergh Bouw. Nieuwe projecten, nieuwe ontwikkelingen en meer.

Aan het laden
Bouwgroep
21-03-2024

Website Woonhof Sterrelaan nu online

Deze week is de gloednieuwe website gelanceerd. Op de site vindt u uitgebreide informatie over Woonhof Sterrelaan, inclusief de unieke kenmerken van de woonstudio’s, de beschikbare voorzieningen en informatie over hoe u zich kunt aanmelden als toekomstige bewoner.

Bericht bekijken
05-03-2024

Het vierde van VVC’68 loopt er weer verzorgd bij

Het vierde van VVC’68, waar meerder Bergh Bouwgroepers onderdeel van uitmaken, heeft nieuwe presentatie truien ontvangen. Helaas was het effect van de nieuwe kleding niet direct zichtbaar.

Bericht bekijken
Bouwgroep
27-02-2024

Directiewisseling bij Bergh Bouwsystemen

Bij Bergh Bouwgroep heeft er een directiewisseling plaatsgevonden. Erik van den Bergh heeft het stokje van Bergh Bouwsystemen overgedragen aan Koen Haest.

Bericht bekijken
07-02-2024

Oplevering: Uitbreiding bedrijfspand Wekke BBM

In Bergen op Zoom hebben we de uitbreiding van het bestaande bedrijfspand voor Wekke BBM opgeleverd. Deze uitbreiding, die een prachtige aanvulling vormt op de externe en interne omgeving, omvat een nieuwe kantine, extra kantoorruimte en een moderne toiletgroep.

Bericht bekijken
24-01-2024

Nieuwe Jumbo volledig in gebruik!

In Terneuzen is de nieuwe supermarkt recentelijk geopend. Minder dan 8 maanden nadat de sloopwerkzaamheden zijn gestart, is het nieuwe gebouw volledig in gebruik genomen door Jumbo.

Bericht bekijken
18-01-2024

Nieuwjaar inluiden met een broodje, sapje en eitje!

We zijn dit jaar samen gestart in de werkplaats met een gezellig nieuwjaarsontbijt. Het was een mooi moment om als team bij elkaar te komen en samen te genieten van heerlijke broodjes, sapjes en eitjes.

Bericht bekijken
Bouwgroep
22-12-2023

Op naar een spectaculair 2024!

Met trots kijken we terug op 80 jaar Bergh Bouwgroep. Dit jaar vierden we samen 65 jaar Bergh Bouw, 10 jaar Bergh Brandveiligheid en 5 jaar Bergh Bouwsystemen.

Bericht bekijken
12-12-2023

We hebben versterking voor de drukke kerstperiode

Vanuit Voetbalvereniging NVS helpt een team van vrijwilligers ons vandaag met het ompakken en uitrijden van onze kerstgeschenken

Bericht bekijken
28-11-2023

60x Hoera!

Wij willen Ben Verbogt een fantastische verjaardag wensen.

Bericht bekijken