Nieuws

Bergh Bouw heeft altijd wel iets nieuws te melden. Of het nu gaat om een bijzondere mijlpaal, nieuwe innovaties, duurzame ontwikkelingen of de voortgang van onze projecten. Je vindt het allemaal op deze pagina of volg onze LinkedIn pagina.

Aan het laden
25-06-2024

Een 40-jarig jubileum om nooit te vergeten!

We kijken terug op een prachtige zomerdag, die doet denken aan de zomerse dag op 25 juni in 1984 toen het allemaal voor Ad begon.

Bericht bekijken
18-06-2024

Bergh Bouw gaat uitdagingen aan in de automotive-industrie

De automotive-industrie verandert snel, en dat merken we bij Bergh Bouw ook. We zijn momenteel bezig met het aanpassen van een betonnen fundering en de optopping van de bovenliggende dakconstructie voor een grote 45-tons drukpers en twee industriële robotarmen.

Bericht bekijken
Bouwgroep
05-06-2024

Stem mee voor de Zeeuwse architectuurprijs!

Het project ‘Uitbreiding klooster Rilland’ is finalist voor de Zeeuwse architectuurprijs en we hebben jouw stem nodig! Ieder jaar organiseert CBK Zeeland in samenwerking met het Zeeuws Architectenplatform de ‘Zeeuwse architectuurprijs’ en dit jaar is een project van Bergh Bouwsystemen finalist.

Bericht bekijken
04-06-2024

23 woningen Hendriks Plaza opgeleverd!

In 's-Heer Hendrikskinderen hebben we recentelijk een prachtig project opgeleverd. Op het terrein van het voormalige tuincentrum "Hendriksplaza" hebben we, in opdracht van TCZ Vastgoed en Beveland Wonen, een diversiteit aan woningtypen gerealiseerd voor de vrije sector en sociale huur.

Bericht bekijken
Bouwgroep
30-05-2024

Dubbel feest bij Bergh Bouwgroep

Bij Bergh Bouwgroep zijn we enorm trots op alle leerlingen die bij ons komen leren. Recentelijk hebben weer twee leerlingen hun opleiding bij ons af kunnen ronden. Vandaar dat we Davey Bennaars en Bas Klappe van harte feliciteren met het voltooien van hun opleiding bij ons.

Bericht bekijken
28-05-2024

Samen Beter Bouwen aan een nieuwe toekomst

In Bergen op Zoom werken we samen met Stadlander aan een nieuw plan voor het pand aan de Koepelstraat - Lindebaan. Op donderdag 23 mei ondertekenden Marc van der Steen, bestuurder bij Stadlander, en Erik van den Bergh, algemeen directeur van Bergh Bouw, de samenwerkingsovereenkomst voor dit project.

Bericht bekijken
Bouwgroep
28-05-2024

Bergh Bouwgroep ontvangt 35 meiden tijdens Girls’ Day

Onlangs ontvingen wij 35 meiden van basisschool De Kreek op het kantoor van Bergh Brandveiligheid. Dit bezoek maakte onderdeel uit van de landelijke Girls’ Day: een initiatief van VHTO voor meiden van 10 tot 15 jaar met als doel om meiden op jonge leeftijd te interesseren voor bèta, techniek en IT.

Bericht bekijken
Bouwgroep
15-05-2024

Wij zijn het Klantteam!

Er heeft een mooie ontwikkeling plaatsgevonden in onze organisatie. Anne, Jolanda en Ad, vormen vanaf heden samen “het Klantteam van Bergh Bouw en Bergh Beheer & Onderhoud”.

Bericht bekijken
Bouwgroep
21-03-2024

Website Woonhof Sterrelaan nu online

Deze week is de gloednieuwe website gelanceerd. Op de site vindt u uitgebreide informatie over Woonhof Sterrelaan, inclusief de unieke kenmerken van de woonstudio’s, de beschikbare voorzieningen en informatie over hoe u zich kunt aanmelden als toekomstige bewoner.

Bericht bekijken