Certificeringen

Wij hebben kwaliteit en veiligheid hoog op de agenda staan. Om dit te waarborgen worden wij jaarlijks geauditeerd door bevoegde keuringsinstanties.

Woningborg

Bergh Bouw is sinds 2016 aangesloten bij Woningborg

Erkend Leerbedrijf

Door deze erkenning als Leerbedrijf is Bergh Bouw bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs.

 

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist  Aannemers en is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren  met verhoogd risico in een risicovolle omgeving.

ISO 9001

De ISO 9001 is de internationale norm voor  kwaliteitsmanagementsystemen.

FSC

De Forest Stewardship Council® (FSC®) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

 

PEFC

PEFC staat voor: Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes, het internationaal onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit.

 

Graydon

Graydon biedt inzicht in kredietwaardigheid, bedrijfsinformatie en UBO van klanten en prospects.

"We hebben kwaliteit en veiligheid hoog op de agenda staan."

 

Sjef Jongbloed

Bergh Bouw