Transformatie

Samen beter bouwen is van cruciaal belang bij transformatie. Het in bouwteam verband uitvoeren van werkzaamheden komt hier het meest tot zijn recht. Het transformeren van Vastgoed tot een andere bestemming vergt specifieke kennis. Deze specifieke kennis zorgt ervoor dat je doelgericht en constructief tot een oplossing komt wat geen extra tijd in beslag neemt. Op een efficiënte manier worden grote stappen in het proces gemaakt.

Het transformeren van kerken in commerciële ruimten en appartementen is hiervan een voorbeeld. Zo zijn we in juli 2020 begonnen met de transformatie van de Petrus & Paulus kerk in Dinteloord. De kerk krijgt na de transformatie een woonfunctie waarbij 27 appartementen huisvesting moeten bieden voor alleenstaanden, gescheiden mensen of starters. Ook hebben we winkelpanden op postzegellocaties getransformeerd tot commerciële ruimten met luxe appartementen met parkeergarages.

Heb je een transformatieproject of heb je een vastgoed in bezit dat een herbestemming heeft gekregen of gaat krijgen? Wij komen graag met je in contact om over je transformatieplannen te praten. Wij vertellen je graag over onze expertise op dit gebied. 

Meer informatie

Ik help je graag verder

Ad de Keijzer

Klantmanager Bouw Stel je vraag

Bijbehorende projecten

Gerealiseerd

Transformatie Petrus en Pauluskerk in Dinteloord

Gerealiseerd

Transformatie Foodlab DAB

Gerealiseerd

Collectief wonen in het groene gordijn