Over ons

Bergh Bouw is een West-Brabants familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring. 
Een warm bedrijf met een open en toegankelijk karakter. Wij zijn met name actief in Zuid-West Nederland. We werken voor partijen in de private en publieke sfeer, gemeentelijke overheden, ziekenhuizen, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties.

Samen met onze relaties en partners geven we dagelijks invulling aan ons motto ‘Samen Beter Bouwen’. We hebben een breed aanbod aan diensten en producten, voor iedere vraag een oplossing. Zo realiseren we unieke projecten. We maken waar wat we beloven en doen dat vanuit onze oplossingsgerichtheid, klantgerichtheid en vakkunde. Dat maakt ons een betrouwbare partner die maatwerk van hoogstaande kwaliteit levert. Wat beloven we onze klanten? Daar hebben wij een belofte op basis van drie uitgangspunten voor opgesteld.

Samen

Samen staan we sterker en komen we verder. We doen het samen. Samen met onze collega’s. Samen binnen onze bouwgroep. Samen met onze relaties en klanten. Want alles wat je samen doet wordt beter. We gaan op een prettige en open manier met elkaar om. Op basis van vertrouwen, met oprechte aandacht voor elkaars belangen. Persoonlijk en informeel, omdat we vinden dat samenwerken ook prettig moet zijn.

Beter

We willen steeds beter worden. Als persoon, als bedrijf, voor onze producten, onze projecten en onze dienstverlening. Alles wat we vandaag doen, willen we morgen een beetje beter doen! De verschillende bedrijven binnen onze groep bundelen hun expertise, capaciteit en innovatiekracht. Vanuit de synergie die dat oplevert, kunnen we als kennispartner diverse opgaven aan. Die onze medewerkers uitdagen en stimuleren. Binnen onze groep vinden ze alle uitdaging en ruimte om hun talenten te ontwikkelen en hun ambities na te jagen.

Bouwen

En alles wat we samen doen staat in relatie tot bouwen, want bouwen zit in ons DNA. Als familiebedrijf zijn we altijd gericht op de lange termijn. We zijn ondernemend en gaan risico's niet uit de weg. Maar het voortbestaan van ons bedrijf en de belangen van de mensen met en voor wie we werken, staan altijd voorop. Wij zijn een solide, betrouwbare partij, zowel organisatorisch als financieel en vaktechnisch. Onze mensen zijn ambitieus, trots en gaan voor niet minder dan het beste resultaat. Bewust van hun eigen kracht, overtuigd van hun eigen kunnen. Maar altijd eerlijk en reëel, met afspraken die ze kunnen nakomen. Daar kan je samen op bouwen! 

Meer informatie

"Samenwerking staat centraal in alle aspecten van onze organisatie."

 

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouw