Samen Beter Bouwen

Bouwen aan een duurzame, vitale en gezonde leef- en werkomgeving.
ONS VERHAAL START JOUW PROJECT

Bij Bergh Bouw zetten we al drie generaties onze ervaring en expertise in om functionele, toekomstbestendige en innovatieve gebouwen te creëren, waarbij innovatie en vakmanschap naadloos samenkomen.

Betrouwbaar, kwalitatief en duurzaam

Heb je een complexe opgave in Zuidwest Nederland? Werk dat anderen wellicht doet aarzelen, zet onze mensen juist op scherp. Daar ligt onze kracht. In projecten die echt inzicht vragen in jouw behoeften en die van de eindgebruikers. Vandaar onze voorkeur voor langdurige relaties. Op basis van wederzijdse betrokkenheid, transparantie en een persoonlijke klik.

ONZE EXPERTISE 

“Samen een project naar een hoger niveau tillen. Dat geeft ons echt voldoening!”

hoe we dit aangepakt hebben

Projecten

In alles wat we doen en realiseren houden we rekening met duurzaamheid en staan functionaliteit, toekomstbestendigheid en vernieuwing voorop! Bekijk de projecten die we samen met onze opdrachtgevers gerealiseerd hebben.

alle projecten

In uitvoering

Fundering en dakconstructie voor nieuwe machine

Gerealiseerd

Een dagje weg was nog nooit zo leuk!

Gerealiseerd

Collectief wonen in het groene gordijn

Nieuws

Een 40-jarig jubileum om nooit te vergeten!

We kijken terug op een prachtige zomerdag, die doet denken aan de zomerse dag op 25 juni in 1984 toen het allemaal voor Ad begon.

Bericht bekijken

Bergh Bouw gaat uitdagingen aan in de automotive-industrie

De automotive-industrie verandert snel, en dat merken we bij Bergh Bouw ook. We zijn momenteel bezig met het aanpassen van een betonnen fundering en de optopping van de bovenliggende dakconstructie voor een grote 45-tons drukpers en twee industriƫle robotarmen.

Bericht bekijken