Samen Beter Bouwen

We willen een bijdrage leveren aan een duurzame, vitale en gezonde leef- en werkomgeving.
Ons verhaal Start jouw project

Bij Bergh Bouw zetten we onze jarenlange ervaring en expertise om in functionele, toekomstbestendige en vernieuwende gebouwen, waarbij innovatie en vakmanschap hand in hand gaan.

Samen bouwen aan de toekomst

Sinds 1958 bouwen we samen aan de mooiste projecten en daar zijn we trots op.  Vanaf het eerste idee tot aan de laatste schroef zijn wij er om je te helpen met het waarmaken van jouw dromen. Wij staan voor een zorgeloze samenwerking waarin we gebruik maken van elkaars expertise. Benieuwd wat we samen voor elkaar hebben gebokst de afgelopen jaren?

Laat je inspireren 

“Samen een project naar een hoger niveau tillen. Dat geeft ons echt voldoening!”

hoe we dit aangepakt hebben

Projecten

In alles wat we doen en realiseren houden we rekening met duurzaamheid en staan functionaliteit, toekomstbestendigheid en vernieuwing voorop! Bekijk de projecten die we samen met onze opdrachtgevers gerealiseerd hebben.

alle projecten

Gerealiseerd

Een dagje weg was nog nooit zo leuk!

In uitvoering

Collectief wonen in het groene gordijn

Gerealiseerd

Een luxe zorgcomplex voor intramurale zorg

Nieuws

Bouwgroep
Wij zijn het Klantteam!

Wij zijn het Klantteam!

Er heeft een mooie ontwikkeling plaatsgevonden in onze organisatie. Anne, Jolanda en Ad, vormen vanaf heden samen “het Klantteam van Bergh Bouw en Bergh Beheer & Onderhoud”.

Bericht bekijken
Bouwgroep
Website Woonhof Sterrelaan nu online

Website Woonhof Sterrelaan nu online

Deze week is de gloednieuwe website gelanceerd. Op de site vindt u uitgebreide informatie over Woonhof Sterrelaan, inclusief de unieke kenmerken van de woonstudio’s, de beschikbare voorzieningen en informatie over hoe u zich kunt aanmelden als toekomstige bewoner.

Bericht bekijken