Een luxe zorgcomplex voor intramurale zorg

  • Wonen
  • Zorg
Naar alle projecten

In opdracht van woningstichting Stadlander hebben wij in Bergen op Zoom een multifunctioneel woonzorgcentrum gerealiseerd wat nu in gebruik is bij Stichting Tante Louise. Het complex is in 18 maanden gerealiseerd en bestaat uit 7 bouwdelen met 4 etages. In het gebouw is een thuis voor ruim 220 bewoners die allemaal voorzien zijn van een eigen woon-, slaapkamer en sanitaire voorzieningen. 

Bouwen aan toekomstbestendige zorg 

We worden gemiddeld steeds ouder en dat brengt een groeiende vraag naar zorg met zich mee. Er is een tekort aan woonzorggebouwen in de regio en met de realisatie van dit gebouw komen we de vraag tegemoet. In het ontwerp van dit gebouw is uitvoerig rekening gehouden met toekomstbestendigheid en functionaliteit. Hierdoor kan de zorgverlener tot in de verre toekomst gebruikmaken van dit pand met een lage onderhoudsbehoefte.

Samen Beter Bouwen

In de realisatie en nazorg van dit project hebben we samengewerkt met o.a. Bergh Bouwsystemen, Bergh Brandveiligheid en Bergh Beheer & Onderhoud. Door gebruik te maken van elkaars kennis en expertise hebben we extra waarde kunnen toevoegen aan het eindproduct en de opdrachtgever kunnen ontzorgen. Dat is de essentie van Samen Beter Bouwen. 

Meer weten over onderlinge samenwerking in Bergh Bouwgroep? Lees hier verder!

Bergh bouwgroep


Opdrachtgever:

Stadlander

Bouwtijd:

18 maanden

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

Vissershaven Bergen op Zoom

Gerealiseerd

Interne verbouwing High Care afdelingen Bravis ziekenhuis

Gerealiseerd

Margaretha Woonhof en Medisch Centrum