Vissershaven Bergen op Zoom

  • Wonen
  • Zorg
Naar alle projecten

Vissershaven in Bergen op Zoom bevindt zich op een sleutelpositie in de stad. Het binnenstedelijke complex van 108 wooneenheden grenst aan het historische centrum en dient als aanjager voor toekomstige ontwikkelingen in de buurt.

 Het plan Vissershaven bestaat uit 5 herenhuizen, 42 appartementen, 6 penthouses, 48 zorgunits, 7 eengezinswoningen, 1 multifunctionele ruimte en een half verdiepte parkeergarage. De architectuur van de gebouwen bemiddelt tussen deze confrontatie van oud en nieuw. Het project bestaat uit appartementen, grondgebonden woningen en een woonzorgcomplex rondom een gezamenlijke binnentuin met een ondergrondse parkeerkelder. De opdrachtgever Stadlander sprak een uitzonderlijk hoge ambitie uit ten aanzien van duurzaamheid en woonkwaliteit. Het groene binnengebied is voorzien van een gemeenschappelijk paviljoen voor alle bewoners.

 

Opdrachtgever:

Stadlander

Ik help je graag verder

Maikel Baten

Projectmanager Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

Op de Weele Bergen op Zoom

Gerealiseerd

Wooninitiatief WiBoZ

Gerealiseerd

Een luxe zorgcomplex voor intramurale zorg