Een dagje weg was nog nooit zo leuk!

  • Utiliteit
Naar alle projecten

Ooit was Kart Centre Roosendaal een begrip in West-Brabant en omstreken. Vorig jaar is de kartbaan, na 22 jaar, gesloten. Maar inmiddels heeft het pand een nieuwe bestemming gekregen: het wordt omgebouwd tot Multi Activity Center Playdôme. Bergh Bouw neemt als bouwpartner deel aan deze verbouwwerkzaamheden. Een prachtige klus voor ons!

Een nieuw Multi Activity Center

Multi Activity Center Playdôme is de nieuwe formule van de familie Broos en wordt gerealiseerd in Roosendaal op de plek waar in het verleden het Kart Centre stond. Hier worden diverse activiteiten aangeboden, waaronder karten met elektrisch aangedreven karts, hakbijl werpen, curlen, bowlen en niet te vergeten lasergamen. Ook zijn er de nodige horecavoorzieningen op de begane grond en de verdieping. Playdôme wordt een vertrouwde omgeving met een moderne Alpijnse sfeer waar samen blijven spelen voorop staat.

Bergh Bouw als bouwpartner

Bergh Bouw is als bouwteampartner gevraagd het plan versneld te realiseren. De werkzaamheden omvatten het aanpassen van de bestaande binnen- en buitenkant van het huidige bedrijfspand. Aan de straatzijde wordt het pand over de gehele breedte en hoogte voorzien van een uitbreiding. Bovendien wordt het terrein op diverse onderdelen aangepast. De bouwkundige werkzaamheden omvatten het aanpassen van constructieve elementen in combinatie met de uitbreiding.

De planning is dat Playdôme in de loop van 2021 haar deuren opent voor gasten. We werken met veel plezier hard verder aan de verbouw en uitbreiding en zijn trots op de bijdrage die we mogen leveren aan het realiseren van een nieuw Multi Activity Center.

Houd deze projectpagina in de gaten voor de nieuwste bouwupdates of neem een kijkje op de website van Playdôme! Meer informatie? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

OPDRACHTGEVER:

Playdôme Roosendaal

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Updates

Project opgeleverd

Het playdôme is opgeleverd! Vlak voor de vakantie werd de nieuwste speelgelegenheid van Roosendaal volgens planning opgeleverd.

06-08-2021
Het hoogste punt in de bouwwerkzaamheden is bereikt

Op 4 juni is het hoogste punt in de werkzaamheden voor Playdôme bereikt. Dit feestelijke moment hebben we gevierd op de bouwplaats.

04-06-2021
Start bouwplaatsinrichting Playdôme Roosendaal

Op 1 maart zijn we gestart met de bouwplaatsinrichting waarbij we het bouwterrein zo functioneel en veilig mogelijk inrichten.

01-03-2021
Samenwerking officieel gemaakt en contracten getekend

Directeuren Sjef Jongbloed en Nicky Broos hebben deze mooie samenwerking officieel gemaakt met het ondertekenen van de contracten.

15-02-2021

“De samenwerking met Bergh Bouw was prettig en professioneel.”

 

Nicki Broos 

Eigenaar Playdôme 

Diensten binnen dit project

Verbouw

Door in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de verbouwplannen kunnen onnodige kosten voorkomen worden.

Transformatie

De transformatie van Vastgoed tot een andere bestemming vergt specifieke kennis om doelgericht en constructief tot een oplossing te komen.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

De Toren van Pompejus

Gerealiseerd

Business Centrum Moermont

Gerealiseerd

Uitbreiding Smits Transport & Logistiek