Business Centrum Moermont

  • Utiliteit
Naar alle projecten

In Bergen op Zoom hebben we in opdracht van Bergh Vastgoed & Ontwikkeling een nieuw Business Center gerealiseerd. Het complex is gelegen nabij de rijkswegen A4/A58 en is daardoor goed bereikbaar vanuit Antwerpen, Rotterdam en Breda. 

Het gebouw biedt veel ruimte en mogelijkheden voor bedrijven en particulieren. De 13 business units bieden een diversiteit aan bedrijven onderdak en werkruimte. Daarnaast zijn in de kern van het complex 96 grote garageruimtes van 36m2 die opslag-, werk- en hobbyruimte bieden aan startende ondernemers of particulieren. 

In Bouwteam Samen Beter Bouwen

Het project hebben we samen ontwikkeld met zusterbedrijf Bergh Vastgoed & Ontwikkeling. Dit gaf ons de mogelijkheid om in bouwteam samen te werken waardoor de ontwikkeling, werkvoorbereiding en het bouwproces aanzienlijk minder tijd in beslag namen. 

Bent u benieuwd hoe het is om nieuw te bouwen in een bouwteam? Lees dan verder op: https://www.berghbouw.nl/diensten/23/nieuwbouw, of neem nu vrijblijvend contact met ons op. 

Contact


Opdrachtgever:

Bergh Vastgoed & Ontwikkeling

 

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

Kantoor en laboratorium renovatie Sensus Agro

Gerealiseerd

Business Center Borchwerf 2