Business Center Borchwerf 2

  • Utiliteit
Naar alle projecten

In Roosendaal hebben we in opdracht van Bergh Vastgoed & Ontwikkeling een nieuw Business Center gerealiseerd. Dit moderne gebouw biedt ruimte en mogelijkheden voor onder andere het MKB, startende ondernemers en particulieren. 

Ruimte voor werk, hobby of beide

In het ontwerp van het gebouw is de nadruk gelegd op functionaliteit voor bedrijven, ondernemers en particulieren. Het pand beschikt over zo’n 15 business units van 120m2 die kantoor en opslagruimte kunnen bieden voor een diversiteit aan bedrijven. Naast de kantoorruimtes zijn er ook 90 garages beschikbaar. Deze garages hebben een vloeroppervlak van 36m2 en zijn hoger dan gebruikelijk, waardoor ze meer toepassingsmogelijkheden hebben. 

De Business Center filosofie 

Business Centers zijn gebouwen die zijn ontwikkeld om handel te stimuleren. Door bedrijven samen te vestigen kunnen kosten als beveiliging, opslag en onderhoud worden gedeeld waardoor de lasten per bedrijf worden verlaagd. Naast een aantal andere voordelen, zoals bereikbaarheid en netwerkmogelijkheden, zijn deze Business Centers ideale locaties voor bedrijven. 

Meer weten over Business Centers? Lees dan verder bij dit project

Project

Opdrachtgever: 

Bergh Vastgoed & Ontwikkeling

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

Horecacluster Borchwerf

Gerealiseerd

Business Centrum Moermont