De STIP aan de horizon

03-08-2021
Terug naar overzicht

Bergh bedrijven zijn STIP-gecertificeerd

Sinds het begin van vorige maand zijn Bergh Bouw, Bergh Bouwsystemen, en Bergh Beheer & onderhoud STIP gecertificeerd. De Bergh bedrijven stappen over van de FSC en PEFC certificeringen naar STIP, waardoor de herkomst van ons hout nog beter kan worden herleid. Onze bedrijven hechten veel waarde aan duurzaamheid en middels STIP kan de Bergh Bouwgroep de verantwoorde inkoop van hout garanderen.

Met STIP zet Bergh Bouw zich verder in voor een duurzame toekomst. Door de inkoop van  uitsluitend verantwoord geproduceerd hout te garanderen wil Bergh Bouw verder bijdragen aan duurzaam bosbeheer en ongereguleerde ontbossing tegengaan. Zo blijven we op een verantwoorde manier Samen Beter Bouwen aan een gezondere leefomgeving voor mens en dier.

Zekerheid voor onze opdrachtgevers

Het zeer zorgvuldige certificeringsproces en de periodieke controles door onafhankelijke certificeringbedrijven garanderen dat Bergh Bouw voldoet aan alle eisen voor STIP-bedrijven. Hierdoor kan onze organisatie opdrachtgevers verzekeren dat uitsluitend verantwoordelijk geproduceerd hout wordt gebuikt in de realisatie van hun projecten.

Ben je benieuwd naar STIP? In de onderstaande video geeft de STIP-organisatie zelf uitleg. 

Ik help je graag verder

Sjef Jongbloed

Directeur Stel je vraag