Nieuw Woningbouwproject voor Beveland Wonen

20-09-2023
Terug naar overzicht

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat we een positief bericht ontvingen van de gemeente Goes: de omgevingsvergunning voor 9 sociale huurwoningen is verleend. Dit is een belangrijke stap voorwaarts in de herontwikkeling van het perceel Nieuwe Rijksweg 2D, het voormalige tuincentrum “Hendriksplaza”.

In 's-Heer Hendrikskinderen is er een grote behoefte aan sociale huurwoningen en levensloopbestendige woningen. Het huidige aanbod van dit type woningen is in 's-Heer Hendrikskinderen momenteel zeer beperkt. De negen geschakelde woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond. Deze negen levensloopbestendige en nul-op-de-meter woningen zullen niet alleen de levens van de toekomstige bewoners verbeteren, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst. 

In opdracht van Beveland Wonen hebben we samen met Archikon en Intec installatietechniek de technische engineering en proces voorbereiding voor dit prachtige kleinschalige sociale woningbouwproject doorlopen. We kijken ernaar uit om de plannen nu in werkelijkheid om te zetten en binnenkort te starten met de nieuwbouw. 

Blijf ons volgen voor meer updates over dit project. Samen bouwen we aan een betere toekomst!

 

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag