Derde generatie aan het roer bij Bergh Bouw

03-10-2023
Terug naar overzicht

Erik van den Bergh is sinds 1 september 2023 de nieuwe algemeen directeur van Bergh Bouw. Vijfenzestig jaar na de oprichting van het bedrijf door zijn grootvader, vertegenwoordigt hij nu de derde generatie binnen het familiebedrijf.

De Bergh Bouwgroep heeft de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt. We zijn Sjef Jongbloed enorm dankbaar voor al zijn bijdragen tijdens zijn directeurschap. We wensen hem alle succes en gezondheid voor de toekomst. 

Erik van den Bergh: "Sinds vorig jaar zijn we bezig met twee belangrijke operaties. Aan de ene kant onze toekomstvisie en strategie: ‘Samen Beter Bouwen!’ Gelijktijdig zijn we de organisaties aan het vernieuwen. In dat kader hebben we het volste vertrouwen dat we de groei van de Bergh Bouwgroep de komende jaren verder kunnen voortzetten. We kijken ernaar uit om samen onze plannen en ambities te realiseren”.

Erik van den Bergh is al ruim 12,5 jaar actief binnen het familiebedrijf. Hij heeft diverse functies bekleed, waarvan de laatste 5 jaar als DGA van de jongste dochteronderneming: Bergh Bouwsystemen. Naast zijn dagelijkse werk is hij ook bestuurslid bij Bouwend Nederland regio Mid-West.

Een kennismakingsgesprek met Erik inplannen?

Voor het inplannen van een kennismakingsgesprek en/of vragen met betrekking tot de directiewisseling bij Bergh Bouw kunt u contact opnemen met onze communicatieafdeling door te mailen naar marketing@berghbouwgroep.nl 

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag