Een 40-jarig jubileum om nooit te vergeten!

25-06-2024
Terug naar overzicht

Samen met Ad de Keijzer staan wij hier, drie generaties vertegenwoordigd, trots op zijn veertigjarige jubileum bij Bergh Bouw. Links naast ons staat Toon Heijnen. In 1984 heeft hij Ad aanbevolen bij zijn beste vriend Wout van den Bergh, de oprichter van ons familiebedrijf.

Ad kwam vervolgens in dienst bij Bergh Bouw en nu, veertig jaar later, hebben we zijn jubileum gevierd met een dag vol mooie herinneringen. We begonnen de dag met ‘Tour de Ad’, een rondje langs diverse projecten in Bergen op Zoom, waar Ad de afgelopen veertig jaar aan heeft meegewerkt. Daarna genoten we van een heerlijke zomerse lunch. 's Avonds was er op ons kantoor in Bergen op Zoom een groot feest, waar familieleden, vrienden, collega’s met partners en zakenrelaties samenkwamen om deze bijzondere mijlpaal met Ad, zijn vrouw en gezin te vieren.

We kijken terug op een prachtige zomerdag, die doet denken aan de zomerse dag op 25 juni in 1984 toen het allemaal voor Ad begon. We zijn trots dat we dit binnen de Bergh Bouwgroep nog steeds vandaag de dag mogen meemaken en we wensen Ad nog vele gezonde jaren toe. Het is een mooie reis en op naar nog eens veertig gezonde jaren!

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag