Renovatie 11 woningen Hoogerheide

  • Wonen
Naar alle projecten

In opdracht van Woningstichting Woensdrecht voerde Bergh Bouw een ingrijpende renovatie uit aan 11 woningen in Hoogerheide. Naast de renovatie van de binnenpakketten (douches, keukens en toiletten) zijn ook de daken gerenoveerd. De daken van de woningen zijn voorzien van nieuwe isolatie en dakpannen. Daarnaast, zijn er nieuwe dakkapellen, dakramen en nieuwe dakgoten en gootbetimmering aangebracht. Waardoor de bewoners van de woningen weer op een duurzame manier zijn beschermd.

Flexibel bouwen

Tijdens deze renovatie is er gewerkt aan 2 woonblokken, een van 8 woningen en een van 4 woningen. Midden in het blok van 4 woningen bevindt zich een koopwoning. De aanwezigheid van deze koopwoning heeft er toe geleid dat er is gekozen voor een andere uitvoeringsmethode. Dit is gedaan om de dakpannen op dezelfde lijn te houden met de koopwoning. 

Samen zoeken naar oplossingen

Voordat de werkzaamheden zijn gestart is er in samenwerking met de woningstichting een plan gemaakt. In overleg is er gezocht naar besparingen die geen invloed hebben op de kwaliteit van het eindresultaat. Door mee te denken met de opdrachtgever is het plan mogelijk geworden en konden we starten met de renovatie.

Op het gebied van industrie, wonen en zorg voeren we uiteenlopende renovatieprojecten uit. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje bij renovaties, of neem contact met ons op!


Opdrachtgever: Woningstichtin Woensdrecht

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

“Netjes en snel werken, daar ligt onze kracht.”

 

Lendert Schuurbiers

uitvoerder bij Bergh Bouw

Diensten binnen dit project

Verbouw

Door in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de verbouwplannen kunnen onnodige kosten voorkomen worden.

Renovatie

Op het gebied van industrie, utiliteit, zorg en wonen voeren wij uiteenlopende renovatieprojecten uit.