Vernieuwingen bij Adrz

  • Zorg
Naar alle projecten

In Zeeland zijn wij al enige tijd werkzaam voor Admiraal de Ruyter ziekenhuis. Op verschillende locaties houden wij ons bezig met het uitvoeren van renovaties, verbouwingen en kleinere klussen die de kwaliteit van de gebouwen blijvend verbeteren. Synergie is het sleutelwoord bij dit project gezien de nauwe samenwerking tussen opdrachtgever en zusterbedrijf Bergh Brandveiligheid. Samen bouwen we aan een beter ziekenhuis voor iedereen in de provincie Zeeland.

Over Adrz

Admiraal de Ruyter ziekenhuis heeft locaties in Vlissingen, Zierikzee, Middelburg en Goes en verleent algemene en spoedeisende hulp in de regio Zeeland. Sinds 2017 is Adrz onderdeel van het Erasmus MC en is zij continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorg. De organisatie bestaat uit 2250 werknemers, 180 medische specialisten en 140 vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten om zorg te bieden en behandelingen uit te voeren.

Flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit

Bij werkzaamheden in ziekenhuizen is het van groot belang dat de functionaliteit zo min mogelijk wordt verstoord. Door samen te plannen en mee te denken met het Adrz streven we naar het vermijden van overlast voor patiënten en personeel. Hierbij is flexibiliteit in de planning en bij de bouwteams van groot belang. Daarnaast zetten wij ons in om de bouwoverlast te verminderen door zeer zorgvuldig te werk te gaan. Netheid is van groot belang bij het uitvoeren van werkzaamheden in een gebouw met een essentiële gebruiksfunctie.

In de uitvoering staat bij ons het nakomen van afspraken centraal. De reductie van bouwoverlast is alleen te realiseren door de overeengekomen planning te volgen en punctueel te zijn. Daarnaast is het voor ons van groot belang dat we de kwaliteit van de werkzaamheden waarborgen in een gebouw waarvan de functionaliteit zo belangrijk is.

Samen beter bouwen

Ook Bergh Brandveiligheid is werkzaam op de locaties van Adrz en draagt zijn steentje bij in het verhogen van de mate van brandveiligheid. In onze gezamenlijke uitdaging om de kwaliteit van de gebouwen te verbeteren en bouwoverlast tegen te gaan staat samenwerking centraal. Als onderdeel van Bergh Bouwgroep weten onze mensen elkaar te vinden als het nodig is en maken ze gebruik van elkaars kwaliteiten. Zo doen we er alles aan om Samen Beter te Bouwen.

Lees hier meer over de werkzaamheden van Bergh Brandveiligheid voor Adrz:

Brandveiligheid: Adrz

Meer weten over de synergie tussen onze bedrijven? Kijk dan op BerghBouwgroep.nl of neem contact op.

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Verbouw

Door in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de verbouwplannen kunnen onnodige kosten voorkomen worden.

Transformatie

De transformatie van Vastgoed tot een andere bestemming vergt specifieke kennis om doelgericht en constructief tot een oplossing te komen.

Renovatie

Op het gebied van industrie, utiliteit, zorg en wonen voeren wij uiteenlopende renovatieprojecten uit.