Nieuwbouw Hendriksplaza

  • Wonen
Naar alle projecten

Op de locatie van het voormalige winkel- tuincentrum “Hendriksplaza” worden in ‘s-Heer Hendrikskinderen 14 nieuwe woningen gerealiseerd. In opdracht van TCZ Vastgoed gaat Bergh Bouw 6 rij- en 8 levensloopbestendige woningen realiseren in dit pittoreske dorp nabij Goes. 

Opdrachtgever TCZ Vastgoed is al langere tijd eigenaar van het perceel waarop dit project wordt gerealiseerd. Het terrein ligt pal aan een parallelweg / fietspad naast de afrit van een drukke, doorgaande weg. Ook mag er geen transport plaatsvinden via de ontsluitingsweg door de achtergelegen woonwijk. Deze logistieke uitdagingen hebben we getackeld tijdens de calculatie voor dit project. 

Samen Bouwen aan een haalbaar project

Door samen te werken met de opdrachtgever hebben we een haalbaar plan weten te formuleren. De oorspronkelijke aanbesteding betrof de realisatie van 20 woningen maar de opdrachtgever heeft op een later moment besloten om 6 woningen buiten de opdracht te laten vallen en deze als bouwkavels te verkopen. Door actief samen te werken met de opdrachtgever is er uiteindelijk een plan gecreëerd wat haalbaar is en past binnen de eisen van de opdrachtgever. 

Van de 14 woningen die nu in totaal door ons worden gerealiseerd zijn er 6 rij-woningen die beschikken over een vrijstaande berging. De overige 8 woningen zijn ontworpen als levensloopbestendige woningen en beschikken naast een vrijstaande berging ook over een carport. Door de variatie in woningen is dit project aantrekkelijk voor een divers publiek die zich op deze prachtige locatie in Zeeland willen vestigen.

Duurzaam bouwen de norm

In het kader van duurzaamheid en recente wet- en regelgeving zijn de woningen voorzien van diverse duurzame installaties zoals een (bron-)warmtepomp en zonnepanelen. Zo willen we duurzaamheid op de lange termijn garanderen door de ecologische voetafdruk van de woningen zo klein mogelijk te houden. 

Wil je meer weten over onze nieuwbouw projecten? Neem dan contact op of kijk bij onze diensten!

Diensten


Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Updates

Project opgeleverd
17-05-2024
Afbouw gestart
27-02-2024
Opbouw in volle gang

De bouwplaats is nu op z'n druks. De opbouw is in volle gang en dat houdt in dat een groot deel van onze onderaannemers aan de slag kunnen.

10-10-2023
Opbouwfase gestart

Langzaam maar zeker begint de bouw vorm aan te nemen

26-07-2023
Werkvoorbereiding in volle gang

Zorgvuldige voorbereiding is het begin van een succesvolle bouw!

06-02-2023
Contracten ondertekend
19-07-2022

“Door ons te houden aan een uitgedachte planning hebben we het project tijdig opgeleverd.”

Lendert Schuurbiers

UItvoerder Bergh Bouw

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.