Samen Beter Bouwen in de zorgsector!

31-05-2023
Terug naar overzicht

Als Bergh Bouw zijn we ons er steeds meer van bewust dat we een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van de zorgsector, vooral in deze veeleisende tijden. Samen met zorgprofessionals streven we ernaar om zorgomgevingen te realiseren waarin patiënten de best mogelijke zorg kunnen ontvangen.

Met ons motto "Samen Beter Bouwen" werken we zij aan zij om ervoor te zorgen dat de infrastructuur voldoet aan de specifieke behoeften van de zorgsector. Of het nu gaat om het creëren van moderne operatiekamers, het optimaliseren van hygiënische omgevingen of het implementeren van technologische innovaties, dragen we bij aan het faciliteren van hoogwaardige zorg.

Als Bergh Bouw is het onze verantwoordelijkheid om projecten binnen de gezondheidszorg efficiënt en volgens strikte eisen uit te voeren. We houden rekening met veiligheidsvoorschriften, planningen en budgetten, en werken nauw samen met zorgprofessionals om verstoringen tot een minimum te beperken.

Met trots dragen we bij aan het creëren van moderne, goed uitgeruste zorgomgevingen waarin de gezondheidszorg kan excelleren. Samen werken we aan een betere toekomst in de zorg.

 


Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag