Samen Beter Bouwen aan een nieuwe toekomst

28-05-2024
Terug naar overzicht

In Bergen op Zoom werken we samen met Stadlander aan een nieuw plan voor het pand aan de Koepelstraat - Lindebaan. Op donderdag 23 mei ondertekenden Marc van der Steen, bestuurder bij Stadlander, en Erik van den Bergh, algemeen directeur van Bergh Bouw, de samenwerkingsovereenkomst voor dit project.

Het pand, gelegen op een centrale locatie in de binnenstad, biedt de mogelijkheid om extra sociale huurwoningen te realiseren. Dit project sluit naadloos aan bij de visie van Stadlander om meer woonruimten te creëren in de regio. Marc van der Steen benadrukt: "Elke woning telt en ook de kleinere projecten pakken we op om zo onze huurders een fijn thuis te kunnen bieden."

Samen met lokale partijen zoals P. Jansen Installatietechniek, Cier Architecten, en Kraak ontwerp- en ingenieursbureau gaan we de komende periode de verbouwings- en transformatie mogelijkheden onderzoeken. Erik van den Bergh: "Gezamenlijk gaan we op zoek naar de beste uitkomst voor het realiseren van de extra woningen. Deze samenwerking sluit dan ook aan bij de visie van Bergh Bouw: ‘Samen Beter Bouwen’."

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag