Appartementencomplex WiBoZ

  • Wonen
  • Zorg
Naar alle projecten

In Bergen op Zoom is in opdracht van WiBoZ een nieuwe appartementencomplex gerealiseerd. WiBoZ is een lokaal en kleinschalig wooninitiatief wat mensen met een beperking een kans wil geven om hun eigen leven te leiden. Met deze nieuwe locatie willen ze zorg kunnen bieden aan deze mensen terwijl zij ook een belangrijke vorm van zelfstandigheid behouden.

Stichting WiBoZ

De stichting draagt sinds 2011 bij aan het realiseren en in stand houden van een zelfstandige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Hierbij draait het om het behouden van de zelfstandigheid van de bewoners, die alle mogelijkheden moeten krijgen om zoveel mogelijk zichzelf te kunnen zijn. 

Bouwen met een visie

De duidelijke wensen van de opdrachtgever hebben in dit geval geleid tot een appartementencomplex wat volledig aansluit bij de behoefte van de stichting en haar bewoners. Het pand is opgebouwd uit 3 woonlagen met samen 21 wooneenheden en deels ingedeeld in woningclusters waar bewoners samen een aantal voorzieningen delen.

We zijn trots dat we bij hebben mogen dragen aan dit project, wat zowel maatschappelijke als sociale impact heeft. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Bergh Bouw! 

Nieuws


Opdrachtgever:

Stichting WiBoZ

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Updates

WiBoZ opgeleverd!

Voor Woon Initiatief Bergen op Zoom (WiBoZ) hebben wij een casco gebouw gerealiseerd en de sleutel op 1 juli 2019 overgedragen.

15-07-2019
Het gebouw begint vorm te krijgen

Het nieuwste appartementencomplex van Bergen op Zoom begint vorm aan te nemen!

10-12-2018
Project WIBoZ van start

De kop is eraf! Na jaren van plannen maken door Wooninitiatief Bergen op Zoom is op 15 oktober de bouw eindelijk echt begonnen.

25-10-2018
WiBoZ een nieuw kleinschalig wooninitiatief

WIBOZ (Woon initiatief Bergen op Zoom) en Bergh Bouw hebben een contract getekend voor de nieuwbouw van een nieuw kleinschalig wooninitiatief.

06-09-2018

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

Nieuwbouw 39 appartementen Op de Weele

Gerealiseerd

Margaretha Woonhof en Medisch Centrum