Appartementencomplex WiBoZProjecten

  • Wonen
  • Zorg
Naar alle projecten

Een groep betrokken ouders heeft de handen ineen geslagen voor de realisatie van WiBoZ, een nieuw kleinschalig wooninitiatief in de gemeente Bergen op Zoom. 

Deze ouders dragen allemaal de zorg voor hun zoon of dochter met een (licht-)verstandelijke- of meervoudige beperking. De toekomstige bewoners zijn kleurrijk als individu en als groep.

Normaal waar het kan en bijzonder waar nodig

Als partner is Bergh Bouw trots medewerking te kunnen verlenen aan dit bijzondere project in de nieuwe wijk Nieuwe Veste in Bergen op Zoom.

Het woongebouw bestaat uit 3 woonlagen met samen 21 wooneenheden.

Opdrachtgever:

Stichting WiBoZ

Ik help je graag verder

Sjef Jongbloed

Directeur Stel je vraag

Updates

WiBoZ opgeleverd!

Voor Woon Initiatief Bergen op Zoom (WiBoZ) hebben wij een casco gebouw gerealiseerd en de sleutel op 1 juli 2019 overgedragen.

15-07-2019
Project WIBoZ van start

De kop is eraf! Na jaren van plannen maken door Wooninitiatief Bergen op Zoom is op 15 oktober de bouw eindelijk echt begonnen.

25-10-2018
WiBoZ een nieuw kleinschalig wooninitiatief

WIBOZ (Woon initiatief Bergen op Zoom) en Bergh Bouw hebben een contract getekend voor de nieuwbouw van een nieuw kleinschalig wooninitiatief.

06-09-2018

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

Nieuwbouw 39 appartementen Op de Weele

Renovatie 120 portiekwoningen Roosendaal

Margaretha Woonhof en Medisch Centrum