Aanbouw bedrijfsruimte Vakopleiding Metaal

  • Utiliteit
Naar alle projecten

In alles wat we bij Bergh Bouwgroep doen, staan vernieuwing, functionaliteit en toekomstbestendigheid voorop. Werken aan toekomstbestendigheid is ook één van de uitgangspunten van Vakopleiding Metaal. Als bouwteampartner heeft Bergh Bouw de aanbouw van een nieuwe bedrijfsruimte gecreëerd op hun locatie in Oudenbosch.

Vakopleiding Metaal

Vakopleiding Metaal, of voluit Stichting Vakopleidingen Metaal West-Brabant, is eind jaren negentig opgericht door en voor het bedrijfsleven. De Vakopleiding biedt kwalitatieve en praktijkgerichte opleidingen aan ter ondersteuning van bedrijven in de regio West-Brabant en Zeeland. Met hun opleidingen en bij- en omscholingstrajecten biedt de Vakopleiding perspectief voor jonge mensen die zich graag verder willen ontwikkelen binnen deze dynamische bedrijfstak.

Bergh Bouw als bouwteampartner

Eind 2020 zijn de voorbereidende werkzaamheden gestart voor de verbouwing en uitbreiding van de bedrijfsruimte van de Vakopleiding Metaal. Het bestaande gebouw is deels gesloopt, waardoor er ruimte is gecreëerd voor de uiteindelijke uitbreiding.

Daarna zijn we gestart met de ruwbouw van het nieuwe pand. De bekisting werd aangebracht om vervolgens de fundering te storten en de binnenriolering in orde te maken.

In maart voerden we de afrondende werkzaamheden uit aan het dak. Denk hierbij aan het aanhelen van de dakbedekking van het bestaande pand en het aanbrengen van steeldeck voor het dak van de aanbouw. Ook pakten we de werkzaamheden aan de begane grond op, zoals het aanbrengen van de isolatie en het storten van een monolithisch afgewerkte beganegrondvloer in staalvezelbeton. Ondertussen is de aanbouw voor de Vakopleiding Metaal gereed voor gebruik.

Bouwen aan de toekomst

Met de verbouwing van het bestaande pand en de realisatie van een nieuwe bedrijfsruimte, kan Bergh Bouw een mooie bijdrage leveren aan de toekomst van aanstormend metaaltalent. Door deze uitbreiding hebben leerlingen meer ruimte om praktijklessen te volgen en daarmee kunnen zij nog beter bouwen aan hun eigen toekomst.

We zijn trots dat we mochten bijdragen aan de verbouwing van het pand van de Vakopleiding Metaal! Neem een kijkje op de website van Vakopleiding Metaal voor meer info. Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van verbouw? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag alles over!

Neem contact met ons op

OPDRACHTGEVER:

Stichting Vakopleidingen Metaal West-Brabant

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Updates

Project Vakopleiding metaal in Oudenbosch opgeleverd

Op 12 mei is de verbouwing en uitbreiding van de Vakopleiding metaal in Oudenbosch officieel opgeleverd. Sinds eind 2020 was Bergh Bouw bezig met het realiseren van een nieuwe bedrijfsruimte waarin leerlingen worden voorzien van praktijkervaring. Deze extra bedrijfsruimte stelt Vakopleiding metaal in staat om kwalitatieve en praktijkgerichte opleidingen aan te bieden, ter ondersteuning van bedrijven in de regio West-Brabant en Zeeland.

12-05-2021
We voeren de afrondende werkzaamheden uit aan het dak

Denk aan het aanhelen van de dakbedekking van het bestaande pand en het aanbrengen van steeldeck voor het dak van de uitbreiding.

15-03-2021
De ruwbouw van het nieuwe pand is in volle gang

Inmiddels is de ruwbouw gestart. De bekisting is aangebracht om vervolgens de fundering te storten en de binnenriolering in orde te maken.

10-02-2021
Voorbereidende werkzaamheden gestart

Eind 2020 zijn de voorbereidende werkzaamheden gestart. Het pand is deels gesloopt waarbij er ruimte is gecreƫerd voor de uitbreiding.

15-12-2020

Diensten binnen dit project

Verbouw

Door in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de verbouwplannen kunnen onnodige kosten voorkomen worden.

Transformatie

De transformatie van Vastgoed tot een andere bestemming vergt specifieke kennis om doelgericht en constructief tot een oplossing te komen.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

Een dagje weg was nog nooit zo leuk!

Gerealiseerd

Interne verbouwing High Care afdelingen Bravis ziekenhuis