Dierenkliniek Steenbergen

  • Utiliteit
Naar alle projecten

In opdracht van Dierenartsenpraktijk Steenbergen gaat Bergh Bouw een nieuwe dierenkliniek bouwen aan de Wipstraat te Steenbergen. De nieuwe kliniek is aanzienlijk groter dan de oude kliniek en biedt meer ruimte voor specialistische behandelingen waar nu steeds meer vraag naar is. Dit komt doordat steeds meer mensen een of meerdere dieren hebben die allemaal langer en beter leven dan ooit tevoren. 

Bouwen met oog op de toekomst

DAP Steenbergen investeert met de bouw van deze nieuwe praktijk in een flexibele locatie met ruimte voor groei. De afgelopen jaren heeft de dierenpraktijk namelijk een enorme groei meegemaakt. Momenteel zijn er 9 dierenartsen en 15 assistenten werkzaam bij de praktijk. Met oog op de toekomst moet er genoeg praktijkruimte zijn om eventuele verdere groei te kunnen accommoderen. 

Uiteraard is de bouw van de nieuwe kliniek in lijn met de duurzaamheidsrichtlijnen, zo zal de kliniek worden uitgerust met zonnepanelen om het pand van haar energiebehoefte te voorzien. Met de realisatie van het pand zal ook het herkenbare bruggetje weer volledig in ere worden hersteld.

Benieuwd naar het verloop van dit project? Volg ons op social media voor het laatste nieuws omtrent onze unieke projecten.


Ik help je graag verder

Sjef Jongbloed

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.