Nieuwbouw 39 appartementen Op de Weele

  • Wonen
  • Zorg
Naar alle projecten

In opdracht van M. Simons Vastgoed BV heeft Bergh Bouw het appartementencomplex Op de Weele gerealiseerd, in het plan Scheldevesting te Bergen op Zoom.

Het complex bestaat uit 39 appartementen, met op de bovenste verdieping drie prachtige penthouses. Ook de omliggende infrastructuur wordt door Bergh Bouw meegenomen. De locatie ligt aan de rand van het centrumgebied van Bergen op Zoom. De levendigheid van de stad en de rust van het buitengebied zijn op loopafstand.

Bijzonder aan dit project is het duurzame karakter; volledig gasloos, gebruik maken van aardwarmte d.m.v. WKO bronnen, zonnepanelen en toepassen van duurzaam geproduceerd hout.

Opdrachtgever:

M. Simons Vastgoed BV

Ik help je graag verder

Sjef Jongbloed

Directeur Stel je vraag

Updates

Op de Weele opgeleverd
18-07-2019
Ruwbouw in volle gang

We gaan nu echt de hoogte in. Verdieping voor verdieping begint het nieuwste appartementen complex van Bergen op Zoom vorm te krijgen.

25-02-2019
Op de Weele verrijst

Nadat de fundering in rap tempo is gerealiseerd zijn we inmiddels gestart met de kelderwanden van Op de Weele.

11-09-2018
Nieuwbouw woontoren Op de Weele van start

We zijn gestart met de bouwplaatsinrichting van het mooie nieuwbouw complex Op de Weele. Eerste funderingspalen staan gepland wk 27!

02-07-2018

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

Renovatie 60 portiekwoningen Roosendaal

Gerealiseerd

Appartementencomplex WiBoZ

Gerealiseerd

Restauratie Residence Antwerpen