Gloednieuwe Jumbo supermarkt in Terneuzen

  • Utiliteit
Naar alle projecten

In Terneuzen bouwen we samen aan een betere winkelervaring. In opdracht van JUMBO hebben we de supermarkt aan de Drebbelstraat volledig vernieuwd. Het pand, dat oorspronkelijk dienst deed als winkelcentrum, heeft door de jaren heen verschillende transformaties ondergaan. Met het succes van JUMBO nam de supermarkt een steeds groter deel van het pand in gebruik.

Door de uitbreidingen was er behoefte aan een volledig nieuwe winkel, afgestemd op de wensen van JUMBO en haar klanten. Voordat we aan de bouw begonnen, hielpen we JUMBO verhuizen naar een tijdelijke locatie op hetzelfde terrein. Hierdoor kon de oude supermarkt gesloopt en het terrein bouwrijp gemaakt worden.

In het eerste kwartaal van 2023 zijn we gestart met de voorbereidende werkzaamheden. Vervolgens begonnen we direct met de bouw van het casco van de nieuwe supermarkt, een indrukwekkend pand van circa 3000 m². Naast de bouw van het nieuwe winkelpand waren ook de omliggende infrastructurele werken onderdeel van onze opdracht.

In september 2023, na negen maanden hard werken, leverden we het casco op. De nieuwe supermarkt is voorzien van moderne voorzieningen, waaronder zelfscankassa’s, een ophaal- en afleverpunt voor pakketjes en de gezellige kletskassa voor een praatje.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Kijk eens bij onze diensten!

Diensten


Opdrachtgever: JUMBO Supermarkten

Start: 2023

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Updates

Project opgeleverd en in gebruik genomen!

Met een feestelijke ceremonie is de supermarkt nu officieel geopend!

09-12-2023
Laatste fase gestart

Na een succesvol controle moment gaan we verder met het afbouwen van het gebouw.

05-10-2023
Opbouw in volle gang

Onze vakmannen zijn druk bezig met de realisatie van dit mooie project!

13-06-2023
Start Bouw

Casco krijgt al vorm.

26-04-2023

Wil je ook Samen Beter Bouwen? Bekijk onze vacatures.

 

WerkenBij 

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

In uitvoering

Vernieuwingen bij Adrz

Gerealiseerd

Dierenkliniek Steenbergen