Nieuwbouwpand voor internationale supermarkt

  • Utiliteit
Naar alle projecten

In Terneuzen bouwen we samen aan een betere winkelervaring. In opdracht van JUMBO gaan we de supermarkt aan de Lorentzlaan volledig vernieuwen. 

Het pand waar JUMBO jarenlang in gevestigd was heeft verschillende transformaties ondergaan. Van origine heeft het pand dienst gedaan als winkelcentrum, maar met het succes van JUMBO heeft het bedrijf een steeds groter deel van het pand in gebruik genomen. Omdat de supermarkt meerdere malen is uitgebreid was er behoefte aan een nieuwe winkel die volledig is afgestemd op de behoefte van JUMBO en haar klanten. 

Alvorens de contracten zijn getekend, hebben we geholpen om de supermarkt verhuizen naar een tijdelijke locatie op hetzelfde terrein. Vandaar dat er in de winter nog kan worden gestart met de demontage van het pand en het bouwrijp maken van de locatie. Nadat in Q1 van 2023 de voorbereidende werken zijn voltooid kan er direct worden begonnen aan de opbouw van het casco. De casco van de winkel heeft een grootte van circa 3000m2.

Niet alleen het gebouw, maar ook de omliggende infrastructurele werken zijn bij deze opdracht inbegrepen. Het casco wordt in september 2023 opgeleverd, zo'n 9 maanden na de start van onze werkzaamheden. 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Kijk eens bij onze diensten!

Diensten


Opdrachtgever: JUMBO Supermarkten

Start: 2023

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Updates

Project opgeleverd en in gebruik genomen!

Met een feestelijke ceremonie is de supermarkt nu officieel geopend!

09-12-2023
Laatste fase gestart

Na een succesvol controle moment gaan we verder met het afbouwen van het gebouw.

05-10-2023
Opbouw in volle gang

Onze vakmannen zijn druk bezig met de realisatie van die mooie project!

13-06-2023
Start Bouw

Samenwerking in de bouw is heel belangrijk. Dankzij duidelijke communicatie kunnen we verschillende specialisten inzetten om samen een gebouw te realiseren.

26-04-2023

Wil je ook Samen Beter Bouwen? Bekijk onze vacatures.

 

WerkenBij 

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

In uitvoering

Duurzaam samenwerken bij Adrz

Gerealiseerd

Nieuwbouw Dierenkliniek Steenbergen