Twee moderne bedrijfspanden in Bergen op Zoom

  • Utiliteit
Naar alle projecten

In Bergen op Zoom hebben we nieuwe bedrijfspanden gebouwd aan de Veilingdreef. Vlak naast het eerder door ons ontwikkelde Business Centrum Moermont, hebben we in opdracht van Bergh Vastgoed & Ontwikkelingen twee nieuwe bedrijfspanden gerealiseerd voor Van Akkeren Logistics en NK Installatietechniek. 

Hetzelfde maar toch anders

Aan de buitenzijde lijken de twee gebouwen sprekend op elkaar. Met hetzelfde ontwerp als vertrekpunt hebben we beide bedrijven de mogelijkheid gegeven om mee te denken in de ontwerpfase. Dit leidden tot twee verschillende bedrijfspanden met overlappende eigenschappen, wat zorgt voor een efficiënter inkoop- en bouwproces. 

Samenwerking staat centraal

Om een hoogwaardig eindproduct te leveren dat in lijn is met de wensen van de opdrachtgever is communicatie en samenwerking essentieel. Gelukkig was de eindgebruiker erg enthousiast over het proces en het eindproduct.

"Ons prachtig nieuwe bedrijfspand aan de Veilingdreef is onder regie van Bergh Vastgoed & Ontwikkeling gerealiseerd door Bergh Bouw. De samenwerking tussen alle partners/onderaannemers en de communicatie naar opdrachtgever en ons als klant was voor, tijdens en na het bouwproces altijd voortreffelijk. Dit maakt Bergh Bouw een betrouwbare bouwpartner en zullen wij het niet nalaten om in de markt deze partij aan te bevelen! Ons transportbedrijf kan in ieder geval met dit degelijke pand letterlijk weer jaren vooruit!" - John van Akkeren, eigenaar

Meer weten over nieuwbouw? Lees hier verder

Nieuwbouw


Opdrachtgever: 

Bergh Vastgoed & Ontwikkeling

Eindgebruikers:

Van Akkeren Logistics & NK Installatietechniek

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

Business Center Borchwerf 2

Gerealiseerd

Business Centrum Moermont