Fundering en dakconstructie voor nieuwe machine

  • Industrie
Naar alle projecten

In opdracht van een grote industriële producent hebben we een fundering en dakconstructie aangepast voor de komst van een nieuwe machine. De ruimte in de fabriek moest worden aangepast voor de installatie van een grote drukpers en twee industriële robotarmen die nieuwe bodemplaten gaan produceren voor de automotive sector. 

Flexibiliteit door samenwerking

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in een fabriek die 24 uur per dag draait. Daarom is het belangrijk om heel voorzichtig en bewust te werken. Gelukkig heeft onze organisatie meer dan 65 jaar ervaring met bouwen in actieve industriële omgevingen. We kunnen deze ervaring en kennis goed inzetten tijdens dit project.

Het klaar maken van de fundering voor de nieuwe drukpers was een uitdaging. We vonden onverwacht een oude damwand onder de bestaande betonnen fundering. Daardoor moesten we onze plannen aanpassen. Gelukkig konden we door samen te werken met de constructeur de risico’s beperken en vertraging voorkomen.

Lees meer over onze projecten in de industrie: 

LEes meer

Ik help je graag verder

Maikel Baten

Projectmanager Stel je vraag

We groeien niet wanneer alles makkelijk is, we groeien als we uitdagingen aangaan.

Rob van Loon

Uitvoerder Bergh Bouw

Diensten binnen dit project

Verbouw

Door in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de verbouwplannen kunnen onnodige kosten voorkomen worden.

Transformatie

De transformatie van Vastgoed tot een andere bestemming vergt specifieke kennis om doelgericht en constructief tot een oplossing te komen.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

RWE Biomassa voor energie

Gerealiseerd

Transformatie Foodlab DAB

Gerealiseerd

Smart Factory BOZ-Group