Nul-op-de-meter woningen

  • Wonen
Naar alle projecten

In 's-Heer Hendrikskinderen bouwen we samen aan negen sociale huurwoningen. Dit initiatief komt voort vanuit opdrachtgever Beveland Wonen. Zij willen bijdragen aan de lokale gemeenschap door hoogwaardige en duurzame woningen te ontwikkelen om de vraag naar  meer sociale huurwoningen tegemoet te komen. Dit project vindt plaats op het perceel Nieuwe Rijksweg 2D, dat voorheen bekend stond als het tuincentrum "Hendriksplaza". Waar wij ook betrokken zijn bij de bouw van woningen voor TCZ Vastgoed. Lees hier meer

Woningen

De negen geschakelde woningen zijn ontworpen met de bewoners in gedachten. Ze beschikken over een volledig woonprogramma op de begane grond, waardoor ze levensloopbestendig zijn. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden en behoeften. Bovendien worden deze woningen gebouwd middels het ‘nul-op-de-meter-principe’, wat niet alleen zorgt voor lagere woonlasten voor de bewoners, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Samen Beter Bouwen

Dit project is tot stand gekomen dankzij een nauwe samenwerking tussen Bergh Bouw, Beveland Wonen, Archikon, en Intec installatietechniek. Samen hebben we het technische engineeringproces en de voorbereiding van het project doorlopen om ervoor te zorgen dat deze woningen aan de hoogste normen voldoen.

Toekomstige Ontwikkelingen

We zijn enthousiast om dit sociale woningbouwproject tot leven te brengen. We blijven u op de hoogte houden van de voortgang en alle updates met betrekking tot dit project. Samen met de gemeente en de lokale gemeenschap werken we aan een betere toekomst.

Bij Bergh Bouw zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteit en duurzaamheid in al onze projecten. Wij geloven dat het bouwen van huizen niet alleen gaat om het creëren van structuren, maar om het bouwen van gemeenschappen en het verbeteren van levens. We kijken ernaar uit om dit prachtige project te realiseren.

Blijf op de hoogte voor meer nieuws en updates over dit project. Samen bouwen we aan een betere toekomst!


Opdrachtgever: Beveland Wonen

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

Nieuwbouw 24 energiezuinige woningen in Ossendrecht

Gerealiseerd

Op de Weele Bergen op Zoom

Gerealiseerd

Nul-op-de-meter woningen