Renovatie en uitbreiding Bedrijfsruimte voor Wekke BBM

  • Industrie
Naar alle projecten

In Bergen op Zoom zijn we bezig met de uitbreiding van een bestaand kantoorpand voor Wekke BBM. De kantoorruimte gaat worden uitgebreid en het pand wordt voorzien van een nieuwe bedrijfskantine.

Wekke BBM Schoonmaakt diensten is een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Nederland met ruim 300 medewerkers. Al jaren houden ze de gebouwen van opdrachtgevers spik en span, zowel van binnen als buiten. Overeenkomend met Bergh Bouwgroep staat samenwerking ook centraal in deze mooie organisatie. Door mee te denken met klanten en communicatief sterk te zijn, komen ze tot creatieve oplossingen voor complexe problemen.

Toekomstbestendigheid vraagt om capaciteit

Met oog op de toekomst hebben we opdracht gekregen voor de uitbreiding van kantoorruimte en de bedrijfskantine. De uitbreiding van het vloeroppervlak bedraagt meer dan 100m2 en bevat een kantine, kantoorruimte en een toiletgroep. De behoefte aan meer kantoorruimte is groot. Momenteel werken er een aantal medewerkers vanuit Portacabins die in de bedrijfshal zijn geplaatst.

Tijdens de bouw doen we er alles aan om bouwoverlast te minimaliseren zodat de bedrijfsactiviteiten van de opdrachtgever ongestoord door kunnen gaan. Zodra het mogelijk is, wordt er een scheidingswand geplaatst tussen de aanbouw en het bestaande kantoor om overlast tegen te gaan. Zo bouwen en samen aan een beter pand voor de opdrachtgever.

Duurzaam bouwen in de praktijk

Het gebouw waar de werkzaamheden worden uitgevoerd is bekend terrein voor ons. In 1996 hebben wij dit gebouw in opdracht van Roosenboom Logistiek gebouwd en nu mogen we het gebouw aanpassen naar de behoefte van de volgende eigenaar. We zijn trots dat we de ontwikkeling van onze projecten van dichtbij mee kunnen maken en er zelf aan bij mogen dragen. Dankzij deze kleine aanpassing kan het gebouw hopelijk weer lange tijd dienst doen als bedrijfspand.

Meer weten over nieuwbouw? Lees dan verder!

Nieuwbouw


Opdrachtgever:

Wekke BBM Schoonmaak diensten

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Updates

Aanbouw opgeleverd!

Alle werkzaamheden zijn voltooid en de aanbouw kan in gebruik worden genomen.

31-01-2024
Afbouw in volle gang

De laatste fase van de bouw is in gegaan. Binnen enkele weken leveren we dit mooie project op!

13-12-2023
Gevelwerkzaamheden gestart

We zitten in de eerste fase van de realisatie van dit project.

18-10-2023
Voorbereidende werkzaamheden bijna voltooid

De voorbereidende werkzaamheden zijn bijna gereed. De calculatie en inkoop afdeling is de afgelopen tijd druk geweest om de uitvoering zo goed mogelijk voor te bereiden.

29-09-2023
Bouw overeenkomst getekend
01-08-2023

Communicatie is het sleutelwoord in onze samenwerking. Met elkaar bouwen we aan een succesvol eindresultaat.”

Tom Kroneman

Projectleider

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

In uitvoering

Vernieuwingen bij Adrz

Gerealiseerd

Dierenkliniek Steenbergen

Gerealiseerd

Aanbouw bedrijfsruimte Vakopleiding Metaal