Moeder & Kindcentrum

  • Zorg
Naar alle projecten

In samenwerking met Bergh Bouwsystemen ontwikkelden wij in Bergen op Zoom een Moeder & Kindcentrum voor Bravis Ziekenhuis. Boven op de spoedeisende hulp en de huisartsenpost werd een nieuw gebouw gerealiseerd waarbij alle benodigde zorg voorhanden is. 

Beste zorg voor moeder en kind

Het nieuwe Moeder & Kindcentrum is voorzien van de meest luxe en moderne faciliteiten om de beste zorg te kunnen bieden aan moeder en kind. Daarnaast is er 24 uur per dag specialistische zorg aanwezig om bevallingen zo prettig mogelijk te laten verlopen. 

Bouwplaats in operationeel ziekenhuis

Tijdens de bouw was het van groot belang dat het ziekenhuis operationeel bleef. Vandaar dat wij energie hebben gestoken in het verminderen van bouwhinder. Door planmatig, verzorgd en steriel te werken konden de werknemers van het ziekenhuis ongestoord hun werkzaamheden blijven verrichten en zorg bieden in de regio. 

Virtuele tour

Via de website van het Moeder & Kindcentrum kun je een virtuele tour door het door ons gerealiseerde gebouw maken. Dankzij meerdere 360 graden foto’s krijg je een goede impressie van het gebouw en de faciliteiten. Kijk rond in het gebouw via de onderstaande link

Virtuele tour 

Video introductie 

Via de onderstaande video krijg je een goede impressie van het centrum en de sfeer binnen het gebouw.


Opdrachtgever:

Bravis ziekenhuis

Locatie 

Bergen op Zoom

Oppervlakte

5800 m2 

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Nieuwbouw

De eisen die gesteld worden aan nieuwbouw zijn voor iedere opdrachtgever anders. Daarom gaat bij ons het leveren van maatwerk verder dan het bouwen van een project.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

Verbouwing Kinderafdeling Bravis

Gerealiseerd

Een luxe zorgcomplex voor intramurale zorg

Gerealiseerd

Margaretha Woonhof en Medisch Centrum